Met jouw vouchers lok je klanten om bij jou te komen eten, drinken, slapen of genieten

Zonder enige extra kosten kun je op Localvoucher.nl directe inkomsten genereren. Met jouw exclusieve vouchers krijgt jouw bedrijf of instelling gratis exposure door heel Nederland en ben je verzekerd van extra klanten. Niet alleen de Nederlanders, maar ook de internationale toeristen plannen hun uitstapjes en zoeken naar de beste deals op Localvoucher.nl!

banner image
Laatste bedrijven die zich hebben aangesloten bij localvoucher.nl
De opbrengsten worden direct naar jouw bankrekening overgemaakt

Zodra een klant een voucher heeft aangeschaft, wordt het bedrag direct naar jouw bankrekening overgemaakt. Dit gebeurt volledig automatisch en voor jou als bedrijf helemaal gratis. Voor klanten brengen we enkel een symbolisch bedrag in rekening om de ondersteuning- en onderhoudskosten van het platform te dekken.

Vouchers scan je gemakkelijk met een mobiele app

Zodra jouw klanten hun vouchers hebben gekocht, kunnen ze direct bij jou reserveren. De vouchers van je klanten kun je dan gemakkelijk scannen met een mobiele applicatie. Met deze app scan je de QR-code op gepresenteerde vouchers, waarna je direct ziet of de voucher geldig is en wat de bijbehorende waarde is.

Sponsors en partners
Dit platform is mogelijk gemaakt door de inzet, ondersteuning en financiering van onderstaande organisaties
Veel gestelde vragen
Moet mijn bedrijf geïntegreerd worden met de website van dit platform?
Dat is niet nodig. Het enige wat je hoeft te doen is jouw bedrijf hier registreren (dit duurt slechts een paar minuutjes). Vervolgens kun je verschillende aanbiedingen invullen die jouw klanten direct kunnen aanschaffen. Hierna kunnen de klanten bij jou reserveren om hun voucher(s) te komen verzilveren.
Hoe ontvang ik het geld van mijn verkochte vouchers?
Zodra de betaling van een verkochte voucher verwerkt is, zal het geld automatisch naar jouw bankrekening worden overgemaakt. Deze betaling vindt direct plaats en hier hoef je dus verder niks voor te doen.
Is het de bedoeling dat mijn vouchers korting bieden?
nee Localvoucher is opgezet om exclusieve aanbiedingen uit te lichten om zo extra exposure te garanderen. De waarde van de voucher moet dus hoger zijn dan de prijs die klanten ervoor betalen.
Zijn er kosten voor het verkopen van voucher aanbiedingen via Localvoucher.nl?
Aangezien Localvoucher.nl ontwikkeld is om bedrijven te promoten rekenen we geen kosten voor de bedrijven zelf. Wel wordt er voor klanten een symbolisch bedrag gerekend om de ondersteuning- en onderhoudskosten van het platform te kunnen dekken.
Hoe kan ik controleren of de vouchers van mijn klanten geldig zijn?
Zodra je jouw bedrijf hebt aangemeld krijg je toegang tot een mobiele applicatie waarmee je vouchers kunt scannen. Deze app leest de QR-code van een voucher om te controleren of deze geldig is en hoeveel hij waard is.
Kan ik het Localvoucher platform sponsoren?
Graag! Wij verwelkomen allerlei vormen van sponsoring! Neem contact met ons op zodat we de manier waarop jij ons wil sponsoren kunnen bespreken.