Exclusieve en voordelige vouchers

Op Localvoucher.nl vind je exclusieve vouchers voor culturele instellingen en horeca- en recreatiebedrijven door heel Nederland. Zo kun jij genieten van extra voordelige (culturele) uitjes en voordelig buiten de deur eten, drinken, slapen en ontspannen.

Jouw voucher(s) krijg je direct op je mail, ieder met een unieke QR-code. De desbetreffende bedrijven en instellingen kunnen deze QR-code vervolgens met hun app scannen, direct vanaf je telefoon of op je uitgeprinte voucher.

banner image
banner image

Sponsors en Partners

Dit platform is mogelijk gemaakt door de inzet, ondersteuning en financiering van de volgende organisaties

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik mijn voucher(s) verzilveren?
Direct vanaf het moment dat jij jouw voucher(s) hebt aangeschaft. Neem wel even contact op met het desbetreffende bedrijf om te controleren of je moet reserveren.
Ik kan mijn favoriete bedrijven niet vinden, kan ik deze voor dit platform uitnodigen?
Graag zelfs, alle culturele instellingen en horeca- en recreatiebedrijven zijn welkom op Localvoucher.nl! Zie het uitnodigingsformulier hierboven op de homepagina om ze een e-mailuitnodiging voor dit platform te sturen zodat je ook van hun aanbiedingen kunt profiteren.
Krijg ik een digitale of een papieren voucher?
Je zult een digitale voucher krijgen. Zodra je een voucher aanschaft wordt deze automatisch met een unieke QR-code gegenereerd. Deze digitale voucher kun je vervolgens opslaan en/of uitprinten zodat je deze kunt presenteren bij het desbetreffende bedrijf. Het bedrijf gebruikt een app waar ze zowel digitale als uitgeprinte vouchers mee kunnen scannen.
Kan ik mijn voucher vaker gebruiken?
Ja, zo lang er geld op je voucher staat, kun je deze voucher nog een keer gebruiken. Dus als je een voucher voor €100 hebt aangeschaft maar de eerste keer slechts €50 hebt gebruikt, dan kun je de resterende €50 van je voucher nog bij het desbetreffende bedrijf besteden.
Wat gebeurt er als het bedrijf waarvoor ik een voucher heb gekocht failliet gaat?
Op het moment is dit nog op eigen risico. We zijn hard aan het werk om partners/sponsors te vinden die een buffer voor compensaties en/of terugbetalingen kunnen verschaffen.
Kan ik het Localvoucher platform sponsoren?
Graag, wij verwelkomen allerlei vormen van sponsoring! Neem contact met ons op zodat we de manier waarop jij ons wil sponsoren kunnen bespreken.
Zijn er bijkomende kosten voor het kopen van een voucher?
Aangezien bedrijven exclusieve aanbiedingen op Localvoucher.nl presenteren rekenen we geen kosten voor de bedrijven zelf. Om de ondersteuning- en onderhoudskosten van het platform te kunnen dekken wordt er voor klanten een symbolisch bedrag bovenop het voucherbedrag gerekend.